Đề kiểm tra tiếng anh lớp 11 học kì 2 có đáp án

  -  

Sở đề thi giờ Anh học kì 2 lớp 11 học tập kì 2 của những tỉnh tất cả đáp án dưới đây phía trong bộ Đề thi Anh văn uống lớp 11 học kì hai năm 20trăng tròn - 2021 bởi vì sucmanhngoibut.com.vn tham khảo và đăng download. Sở đề tất cả trăng tròn đề bình chọn Tiếng Anh 11 học kì 2 tất cả đáp án không giống nhau được chỉnh sửa bgiết hại lịch trình sách cũ của cục GD - ĐT góp học viên lớp 11 ôn tập kỹ năng và kiến thức sẽ học kết quả với đạt điểm cao trong kì thi đặc trưng tiếp đây.

Bạn đang xem: đề kiểm tra tiếng anh lớp 11 học kì 2 có đáp án


I. Đề thi học kì 2 tiếng Anh 11 năm 2020 - 2021

I. Choose the best answer

1. Let’s go khổng lồ swyên, ………………….?.

a. will we

b. shall we

c. vày you

d. are you

2. It was Jone ……….was given a lot of nice presents on his birthday .

a. who

b. which

c. he

d. whose

3. What bởi vì you often vì chưng …………. your không tính tiền time ?

a. in

b. of

c. on

d. at

4. Another hobby of ……………… is reading detective sầu books .

a. him

b. his

c. he

d. he’s

5. Unless you studied hard, you ………………. the exam.

a. failed

b. will fail

c. had failed

d. would fail

6. The Asian games are occasion when strength và sports …………….. are tested.

a. exercises

b. practices

c. events

d. skills

7. Tom tell me about the meeting ………..you attended yesterday.

a. which/it/that

b.who/that/which

c. that/where/-

d. which/that/-

8. The problem ………….. never occurred.

a. I had expected it

b. whom I had expected

c. that I had expected it

d. I had expected

9. My …………… for my mother is infinite.

a. admire


b.admirer

c. admiration

d. admirable

10. Would you mind moving your bag from the seat ? -----------------.

a. Yes, I wouldn’t

b. No, I wouldn’t

c. Oh, sorry

d. You may not

11. ……………… is not a team sport.

a. Judo

b. Baseball

c. Football

d. volleyball

12. Teenagers have a ………. lớn imitate their idols, and collect their pictures as a hobby.

a. way

b. trend

c. path

d. show

13. They …………….. finish the plan tomorrow because it needs to lớn be repaired.

a. wasn’t able to

b. couldn’t

c. will not be able to

d. aren’t able to

14. The police report that four people ______ in the accident yesterday.

a. lớn be injured

b. to have been injured

c. are injured

d. were injured

15. The ___________ tells us the days of the week và the months of the year.

a. calendar

b. dictionary

c. exercise book

d. notebook

16. The old man is working in this factory. I borrowed his bicycle yesterday.

a. The old man is working in this factory which I borrowed his bicycle yesterday.

b. The old man whom is working in this factory I borrowed his bicycle yesterday.

c. The old man whom I borrowed his bicycle yesterday is working in this factory.

d. The old man whose bicycle I borrowed yesterday is working in this factory


II. Rewrite these sentences as the given words in brackets:

1. A knuckle is a joint that connects a finger to the rest of the h& ( rút gọn ĐTQH)

-> ………………………………………………………………………………………………

2. They are building a bridge in my hometown at the present. ( use cleft sentence )

-> ………………………………………………………………………………………………

3. My friover has decided to buy a motorxe đạp. His car was stolen last week. ( sử dụng ĐTQH)

-> ……………………………………………………………………………………………

4. He didn’t take an umbrella so he got wet.

-> If …………………………………………………………………………………………………

5. They have been building their house for 5 days.

-> They started ………………………………………………………………………………

6. They said that they will never come back home late at night. (gửi lịch sự bị động)

-> ……………………………………………………………………………………………………

III. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

1. a. sports  b. plays c. households  d. souvenirs
2. a. admired  b. looked  c. stopped d. watched

IV. Find the mistake in each sentence 

1. Nobody toàn thân (A) understands (B) hyên ổn, vày (C) he (D)? .

2. Summer is (A) the time of the year (B) which (C) the weather is the hotdemo (D).

V. Read the following passage và choose the best answer

Stamp collecting is the collecting of postage stamps and related objects, such as overs (envelopes or packages with stamps on them). It is one of the world’s most popular hobbies, with estimates of the number of collectors ranging up to lớn 20 million in the United States alone.

Many casual collectors enjoy accumulating stamps without worrying about the tiny details, but the creation of a large or comprehensive sầu collection generally requires some philatelic knowledge. This is especially important for those who intover khổng lồ spend large amounts for stamps.


Stamps collectors are an important source of revenue for some small countries who create limited runs of elaborate stamps designed mainly to lớn be bought by stamps collectors. The stamps produced by these countries far exceed the postal needs of the countries.

Some collectors, observing the generally rising prices of rare stamps, have taken khổng lồ Philatelic Investment. Rare stamps are aý muốn the most portable of tangible investments, và are easy khổng lồ store. They offer an attractive sầu alternative to art, other collectible investments, and precious metals

1.The estimated number of stamp collectors in the United States is __________.

A. 30 million

B. đôi mươi million

C. 10 million

D. 15 million

2. Philatelic knowledge is especially important for _____________.

A. many casual collectors enjoy

B. some small countries

C. those who intkết thúc khổng lồ spend large amounts for stamps

D. the postal needs of the countries

3. Why have sầu some collectors taken khổng lồ Philatelic Investments?

A. Because they have observed the generally rising prices of stamps.

B. Because they have observed the generally rising prices of rare stamps.

C. Because they have sầu observed the generally low prices of stamps.

D. Because they haven’t observed the generally rising prices of stamps.

4. The word they in paragraph 4 refers to ___________.

A. Stamps collectors

B. Small countries

C. Rare stamps

D. The prices of rare stamps

5. Which of the following is NOT true about rare stamps?

A. They are aý muốn the most portable of tangible investments.

B. They are easy to store.

C. They are an important source of revenue.

D. They offer an attractive sầu alternative to art.

ĐÁP. ÁN

I. Choose the best answer

1 - b; 2 - d; 3 - a; 4 - a; 5 - b;

6 - d; 7 - d; 8 - d; 9 - c; 10 - b;

11 - a; 12 - b; 13 - c; 14 - d; 15 - a; 16 - d;

II. Rewrite these sentences as the given words in brackets:

1 - A knuckle is a joint connecting a finger lớn the rest of the hvà.

2 - It is a bridge that is being built in m y hometown at the present.

3 - My friover whose oto was stolen last week, has decided to buy a motorbike.


4 - If he had taken an umbrella, he wouldn"t have sầu got wet.

5 - They started to lớn built their house five sầu days ago.

6 - It is said that they will never come baông chồng home late at night.

III. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

1 - a; 2 - a;

IV. Find the mistake in each sentence

1 - C; 2 - C;

V. Read the following passage and choose the best answer

1 - B; 2 - C; 3 - B; 4 - C; 5 - A;

II. Đề ôn tập giờ Anh lớp 11 học tập kì 2 có giải đáp năm 2021

PART 1: Read the passage about tourism in Wales and circle the best option (A, B, C, or D) lớn fill in each numbered blank. (1 point)

Barceloma, the second largest city in Spain, is one of the most (1)………….tourist destinations in Europe. It is known for its sunshine, architecture, and lively streets. The City Council plans to transsize Barcelona into a smart city, by having technology reach every neighbourhood, balancing sustainable urban & economic development & improving its inhabitants’ ………..(2). One of the great achievements is the transformation of the 200-hectare Poblenou industrial area into the 22
Barcelomãng cầu District, also known as the innovation District. This is considered the most important project of……………..(3) transformation in Barcelomãng cầu in recent years, và one of the most ambitious in Europe, with more than 200 million Euros invested in the infrastructure ……..(4). The project was launched in 2000 and is still ongoing. As of December 2011, an estimated 4,500 new companies had moved khổng lồ the district since 2000, an average of 545 per year. The ……….(5) in 22
Barcelomãng cầu has grown 22,8% from 73,464 inhabitants in 2001 to over 90,000.

1. A. ambitious B. dangerous C. popular D. various

2. A. quantity of life B. chất lượng of life C. eunique of life D. skill of life

3. A. rural B. urban C. agricultural D. industrial

4. A. chance B. opportunity C. currency D. plan

5. A. popular B. popularity C. population D. populace

PART 2: Read the passage about UNESCO & circle the correct option (A, B, C, or D) to lớn answer each of the given questions. (1 point)

In 1959, the government of Egypt was working on a plan khổng lồ build a dam on the River Nile. It was called the Aswan Dam, and it was intended khổng lồ generate electricity và allow the river water khổng lồ be used for agriculture. There was one big problem with the plan, though. The dam would flood a nearby valley that contained ancient Egyptian treasures, including two enormous stone temples.

It can be difficult for governments to choose culture and history over economics. However, if countries always made decisions lượt thích this, the majority of the world"s ancient sites would over up being destroyed. Luckily, UNESCO stepped in. They formed a committee that tried khổng lồ convince Egypt to protect its ancient treasures. With tư vấn from many countries, they were finally successful. The huge temples were carefully removed from their original site and moved to a safe location so that the dam could be built.


After their success in saving the temples in Egypt, UNESCO went on to lớn save more sites around the world. They protected lagoons in Venice, ruins in Pakisrã, và temples in Indonesia. With industrialisation changing the world rapidly, there were many sites that needed khổng lồ be saved. Eventually, UNESCO formed the World Heritage Organisation to lớn protect important natural & historic sites wherever it was necessary.

By now, the World Heritage Organisation has protected hundreds of sites ranging from beautiful natural islands lớn buildings in large cities & ancient ruins. If you"re able to visit any of the many protected sites, you"ll agree it was worth it.

6. What is the best title for the passage?

A. UNESCO

B. UNESCO lớn succeed

C. UNESCO lớn develop

D. UNESCO to rescue

7. The word “this” in paragraph 2 refers to lớn ____________.

A. culture

B. decision

C. country

D. economics

8. What is meant by the first sentence of the second paragraph?

A. Most governments prefer to lớn sell their treasures.

B. Money sometimes seems more important than all other things.

C. Governments are never able khổng lồ consider two things at once.

D. Governments usually don"t know anything about their culture.

9. Why did UNESCO get involved in Egypt?

A. Egypt was planning lớn build a dam that would harm ancient temples.

B. Egypt was planning khổng lồ build a valley for agriculture and electricity.

C. Egypt was planning lớn create a dam right on top of an ancient temple.

D. When the dam flooded a valley, several treasures were discovered.

10. Why is the World Heritage Organisation more important now than it would have sầu been 200 years ago?

A. Countries didn"t cooperate in the past.

B. Cities were smaller baông xã then.

C. There were not as many interesting sites 200 years ago.

D. Modern business & production are changing the world.

PART 3. Vocabulary and grammar ( 1,5 point)

Circle the correct answer A, B, C or D lớn complete each of the following sentences (6 sentences) (1,5 points)

11. I believe the strong wind hasn’t done any serious damage lớn the roof, ________?

A. bởi vì I

C. has it

B. don’t I

D. hasn’t it

12. The reception, _________ carefully, was a great success.

A. have been prepared

C. having prepared

B. has been preparing

D. having been prepared

13. He denied _________ married.

A. having been

B. being

C. to lớn have

D. having

14. There are many ways for us lớn reduce out …………….in order to lớn save our environment.

Xem thêm: Phương Pháp So Sánh Nhiệt Độ Sôi Của Các Hợp Chất Hữu Cơ, Chuyên Đề So Sánh Nhiệt Độ Sôi,Tính Axit,Bazơ

A. deforestation B. extinction C. carbon footprint D. diversity

15. Many species are threatened with ………..due lớn deforestation và loss of habitat.

A. emission B. energy C. catastrophe D. extinction

16. Sulphur dioxide is one of several ………… that are released inlớn the atmosphere by coal - fired power stations.

A. polluting B. polluted C. pollutants D. pollution

PART 4: Complete the new sentence so that it means the same as the given one using NO MORE THAN FIVE WORDS. (1 point)

17. The teacher said to Karen, "Please stand up."

->The teacher ………………………………………..

18. I"m sure you"ll be amused by the lakiểm tra Bond film.

-> I’m sure …………………………………. the lathử nghiệm Bond film amusing.

19.You had saved the lives of hundreds of wild animals. Thank you for that.

->Thank you …………………………… the lives of hundreds of wild animals

trăng tròn.They had hunted and killed many wild animals. Later they regretted what they had done.

->They regretted ………………………………………. many wild animals


PART 5: Write an essay of 180-words about topic from Unit 6 to lớn Unit 10 (……………….. (1 point)

……………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………

ĐÁPhường ÁN

PART 1: Read the passage about tourism in Wales và circle the best option (A, B, C, or D) to lớn fill in each numbered blank. (1 point)

1 - C; 2 - B; 3 - B; 4 - D; 5 - C; 

PART 2: Read the passage about UNESCO & circle the correct option (A, B, C, or D) to lớn answer each of the given questions. (1 point)

6 - D; 7 - B; 8 - C; 9 - A; 10 - D;

PART 3. Vocabulary & grammar ( 1,5 point)

Circle the correct answer A, B, C or D to complete each of the following sentences (6 sentences) (1,5 points)

11 - C; 12 - D; 13 - A; 14 - C; 15 - D; 16 - C;

PART 4: Complete the new sentence so that it means the same as the given one using NO MORE THAN FIVE WORDS. (1 point)

17 - The teacher tell Karen lớn stvà up.

18 - I"m sure that you will find the latest Bond film amusing.

19 - Thank you for having saved the lives of hundreds of wild animals.

trăng tròn - They regretted having hunted and killed many wild animals.

III. Bộ đôi mươi đề giờ đồng hồ Anh 11 học tập kì 2 các năm trước

Đề chất vấn 1 tiết giờ đồng hồ anh 11 học kì 2 số 1 tất cả đáp án

Chọn từ (ứng cùng với A hoặc B, C, D) gồm phần gạch men chân được phát âm không giống với hầu hết trường đoản cú sót lại trong mỗi câu từ là 1 đến 2:

Câu 1: A. Cooked B. Collected C. Jumped D. Talked

Câu 2: A. Decisions B. Trends C. Markets D. Offers

Đọc kỹ đoạn văn sau với chọn giải pháp đúng (A hoặc B, C, D) cho từng câu từ 3 cho 7

Sometimes forest fires have caused serious damage to both private and public property. They destroy many houses và cause deaths, particularly when they have sầu reached villages which are cthua kém to lớn the forests. It is more dangerous if a destructive sầu fire burns away plants & trees that prsự kiện erosion. If heavy rains occur after such a fire, landslides, ash flows, & flash floods can occur. This can result in property damage in the immediate fire area, và can affect the water unique of streams, rivers & lakes. Wind sometimes makes contributions lớn forest fires. In southern California, under theinfluence of Santa Amãng cầu winds, fires could move sầu at tremendous speeds, up to lớn 40 miles (60 km) in a single day, consuming up lớn 1,000 acres (4 km2) per hour.

Câu 3: Forestfires_______.

A. even cause deaths B. cannot cause deaths

C. are not related to wind D. vì chưng no harm lớn land

Câu 4: Forestfires______

A. are not as dangerous as we think B. can cause erosion

C. cannot cause damage to property D. are not cthua kém to any village

Câu 5: Which sentence is not true?

A. Plants and trees can prevent erosion.

B. Floods never occur after a forest fire.

C. California has ever experienced a big forest fire.

D. There are some villages which are next to forests.

Câu 6: What is the main idea of the text?

A. Houses, deaths & forest fires B. Landslides and forest fires

C. Fires inSouthern California D. Forest fire destruction

Câu 7: ______may happen after a forest fire.

A. Wind B. Water purity C. Nothing D. Water pollution

Chọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) diễn đạt đúng với nghĩa của câu lúc đầu tự câu 8 đến 10:

Câu 8: The students are happy. They won the poetry conthử nghiệm.

A. The students won the poetry conchạy thử are happy.

B. The students which won the poetry conchạy thử are happy.

C. The students who won the poetry conthử nghiệm are happy.

D. The students who won the poetry contest they are happy.

Câu 9: We cut down many forests. The earth becomes hot.

A. The more we cut down forests, the earth becomes hotter.

B. The more forests we cut down, the hotter the earth becomes.

C. The more we cut down forests, the hotter the earth becomes.

D. The more forests we cut down, the earth becomes hotter

Câu 10: Ken doesn’t smoke, and I don’t either.

A. Ken doesn’t smoke, and neither doI.

B. Ken doesn’t smoke, and nor do

C. A & B are correct.

D. Neither A nor B is correct

Chọn từ bỏ có trọng âm bao gồm bấm vào âm máu tất cả địa chỉ khác với phần nhiều từ còn lại 11 đến 12:

Câu 11: A. Condition B. Pollutant C. Survival D. Animal

Câu 12: A. Environment B. Advantage C. Potential D. Restaurant

Xác định từ/cụm tự bao gồm gạch ốp dưới (ứng cùng với A hoặc B, C, D) cần được sửa để phần lớn câu sau vươn lên là chính xác trường đoản cú 13 cho 16:


Câu 13: It is you who is the most excellent student in this college.

A B C D

Câu 14: He decided lớn see the doctor, that is a good idea.

A B C D

Câu 15: Protecting the environment is the duty of people live sầu anywhere in the world.

A B C D

Câu 16: It was nice lớn see all his family, all of who I have met before.

A B C D

Chọn từ/nhiều từ bỏ tương thích (ứng với A hoặc B, C, D) nhằm ngừng từng câu tự 17 mang lại 33:

Câu 17: _______ is a kind of energy formed from the remains of dead plants & animals.

A. Geothermal B. Nuclear power C. Solar energy D. Fossil fuel

Câu 18: The number of competitors who take part in the Olympic Games increases every year.

A. join B. happen C. take place D. accept

Câu 19: The Asian Games are_______ every four years in different Asian countries.

A. taken place B. held C. happened D. hold

Câu 20: I was talking to a businessman_______ works with my father.

A. Þ B. who C. which D. when

Câu 21: Either I or they_______ enjoying the buổi tiệc ngọt now.

A. are B. was C. were D. is

Câu 22: Jim_______ to his girlfriover on the phone when I_______ in.

A. talked, came B. talked, was coming

C. was talking, was coming D. was talking, came

Câu 23: Neither I nor she_______ seen the film before.

A. were B. has C. was D. have

Câu 24: Be careful_______ these chemicals, they may vị harm_______ your health.

A. with-lớn B. of-khổng lồ C. Þ – for D. with – for

Câu 25: The woman next door, to_______ I talked last week, is moving next month.

A. whom B. her C. who D. that

Câu 26: Have sầu you seen the place_______ the graduation ceremony will be held?

A. where B. in that C. which D. in where that

Câu 27: The Earth is the only_______ having life in the solar system

A. constellation B. star C. comet D. planet

Câu 28: Instead of _______ about the good news, Hilary seemed lớn be indifferent.

A. to lớn be excited B. being exciting C. khổng lồ excite D. being excited

Câu 29: When I rang, Jim_______.

A. had already left B. already left C. is already leaving D. has already left

Câu 30: _______ were punished as they were late.

A. Both Tom và Ann B. All of Tom và Ann

C. Neither Tom nor Ann D. Either Tom or Ann

Câu 31: What I like about you is your enthusiasm for work.

A. desire B. appreciation C. concentration D. eagerness

Câu 32: Vietnamhas established many national parks lớn protect wildlife.

A. found B. maintained C. phối up D. preserved

Câu 33: In my hometown, there is a park_______ has a beautiful lake.

A. in which B. in where C. which D. where

Chọn câu trả lời đúng độc nhất trường đoản cú phần đa từ bỏ gợi ý sau từ 34 mang lại 35:

Câu 34: reading / help / widen my knowledge / relax / my không tính tiền time

A. It is reading that helps me widen my knowledge và relax in my miễn phí time.

B. Reading that helps me widen my knowledge & relax in my không lấy phí time.

C. It is reading helps me widen my knowledge and relax in my miễn phí time.

D. Reading it helps me widen my knowledge & relax in my free time.

Câu 35: we / plant trees / protect forests /cut

A. We need khổng lồ plant trees & protect forests from being cut.

B. We plant trees và protecting forests from being cut.

C. We should plant trees & protecting forests cutting.

D. We need planting trees & protect forests cutting.

Đọc kỹ đoạn vnạp năng lượng sau và lựa chọn phương pháp đúng (A hoặc B, C, D) cho từng nơi trống từ câu 36 mang đến câu 40:

The first stamp (36)____ the world was an English stamp. It was made in 1840. Before that time people paid money (37)____ the postman for every letter they received and the postman didn"t give sầu letters lớn anybody (38)____ didn"t pay hyên. An English teacher (39)____ name is Rowl& Hill thought much about it. One day he said that people who wrote the letters must pay for them và not the (40)____ . He spoke about lớn people in the government. Soon all the post officesbegan to sell little pieces of paper with a stamp on them.

Câu 36: A. Of B. In C. On D. Beyond

Câu 37: A. For B. To C. Þ D. At

Câu 38: A. Whom B. Whose C. Who D. Which

Câu 39: A. Which B. Whom C. That D. Whose

Câu 40: A. Postmen B. Writers C. Receivers D. Getters

ĐÁPhường. ÁN

1B 2C 3A 4B 5B 6D 7D 8C 9B 10C

11D 12D 13B 14C 15C 16C 17D 18A 19B 20B

21A 22D 23B 24A 25A 26A 27D 28D 29A 30A

31D 32C 33C 34A 35A 36B 37B 38C 39D 40C

Đề soát sổ giờ đồng hồ Anh thí điểm lớp 11 học kì 2 có câu trả lời số 2

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the others. (1 pt)

1. A. Manned B. Bribed C. Received D. Launched

2. A. Swim B. Sweater C. Answer D. Swallow

3. A. Fuels B. Bars C. Sports D. Views

4. A. Admire B. Avid C. Discard D. Fishing

II. Choose the best answer by circling A, B, C or D to complete the sentences. (2.5 pts)

1. Tan Yen No2 high school has a spacious & beautiful school yard .

A. large B. cramped C. small D. narrow

2. Hoa went to school late this morning, __________.

A. doesn’t she B. didn’t she C. wasn’t she D. didn’t Hoa

3. Some species of animals are in danger of becoming __________.

A. polluted B. plentiful C. unlimited D. extinct

4. Eight-year-old bride is the name of the film _________ I like very much.

A. which B. who C. Ø D. A&C

5. Water polo, swimming, diving & water skiing are all ________ sports.

Xem thêm: 30+ Status Nhớ Người Yêu Đong Đầy Cảm Xúc Và Tình Yêu, Cam Xuc Ve Nho Profil

A. dangerous B. nice C. aquatic D. new

6. Because our source of fossil fuels are becoming exhausted, we must find _______ sources of energy.