Bài tập tiếng anh lớp 5 theo từng bài

     

bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 5 đến học sinh luyện tập những dạng bài bác và cấu trúc cơ phiên bản của giờ Anh lớp 5. Dưới đây là một số trong những dạng bài bác tập giờ Anh giành cho học viên lớp 5 xuất hiện nhiều Một trong những đề đánh giá tiếng Anh trên lớp.

Bạn đang xem: Bài tập tiếng anh lớp 5 theo từng bài

Một số dạng bài tập tiếng Anh lớp 5

Test I: Circle the words have differently pronunciation:

1/ A. my B. hungry C. cry D. fly

2/ A. this B. that C. brother D. think

3/ A. sing B. seafood C. sugar D. science

4/ A. door B. food C. school D. good

5/ A. seafood B. headabịt C. meat D. please

6/ A. visited B. wanted C. played D. needed

7/ A. hi B. his C. finish D. six

8/ A. february B. never C. seven D. she

9/ A. table B. tennis C. time D. tired

10/ A. hour B. he C. hi D. hungry


Test II: Rerrange the words lớn make right sebtences:

have sầu /a /I /fever /.

=> …………………………………….

is /you /What / the / with /matter /?

=> ……………………………………………

you / what’d / lớn be / the / like / future / in ?

=> …………………………………

which / would / like / visit / you / khổng lồ / ?

=> ………………………………………………………

go / Did / last / to / year / you / Ha Long Bay / ?

=> ……………………………………………………………

my / football / with / I / playing / friends / am / now / .

=> ……………………………………………………………

*

Don’t / with / play / knife / !

=> …………………………………………………………….

vị / vày / you / your / không lấy phí time / What / in / ?

=> …………………………………………………………………

Which / more / expensive / is / , / Hanoi / Vinh / or / city / .

=> …………………………………………………………….

Ha Long / more / Bay / beautiful / is / .

=> ……………………………………………………………

Test V: Read và answer questions:

My name’s Nam. I live sầu in Ha Noi. I have two friends, Lan and Minch. Lan lives in Da Nang. Minh lives in Can Tho. The weather in our places is not the same. This weekend, it will be cold and dry in Ha Noi, but it will be cool and sunny in Da Nang, & it will be hot & cloudy in Can Tho. The seasons are different, too. There are four seasons in Ha Noi: spring, summer, autumn và winter. But there are only two seasons in Da Nang and Can Tho: the dry season and the rainy season.

What’s his name ?

a. His name is Nam b. His name’s Minh c. Her name is Lan

2. How many seasons are there in Can Tho?

a. 2 b. 3 c. 4

3. What are they?

a. the dry season and the sunny season

b. the dry season và the windy season

c. the dry season và the rainy season

4. What will the weather be lượt thích in Hanoi this weekend?

a. cold and dry b. cool & sunny c. hot và cloudy

5. What will the weather be like in Da Nang this weekend?

a.cold và dry b. hot & cloudy c. cool và sunny

6. What will the weather be lượt thích in Can Tho this weekend?

a. cold and dry b. hot & cloudy c. cool and sunny

Test III. Choose the best answer: 1. What……. the matter with you?

A. are B. were C. is

2…………….. are you going tomorrow?

A.What B. Where C. Who

3. Did you clean the floor last Sunday?

A.Yes, I bởi B. Yes, he is C. No, I didn’t

4. You should…………… some aspirins.

Xem thêm: Bố Cục Bài Văn Thuyết Minh Gồm Mấy Phần, Cách Làm Bài Văn Thuyết Minh

A. take B. to take C. taking

5. What…….. you vày tomorrow?

A. is B. are C. will

6. What vì you usually do……………….. spring?

A. to lớn B. on C. in

7. What are you go next week? – I will ………………. on the beach

A. write B. build C sunbathe

8. Last Sunday he……… fishing.

A. went B. goes C. going.

Test IV: Circle the differently words:

1. A. went B. wrote C. played D. clean
2. A. museum B. place C. shop D. school
3. A. spring B. going C. doing D. skipping
4. A. fever B. headache C. stomachache D. letter
5. A. cool B. hot C. weather D. cold
6. A. stadium B. yesterday C. tomorrow D. today
7. A. is B. she C. they D. we
8. A. for B. he C. in D. on
9. A. watch B. listen C. were D. read
10. A. went B. played C. cooked D. talked

Test V: Use the words khổng lồ write in the dialogue:

Linda: Where were you (1)………… summer, Peter?

Peter: I (2)……… at the seaside.

Linda: Where did you (3)………..?

Peter: I went khổng lồ Phu Quoc (4)……………

Linda: What did you do?

Peter: I (5)…………. a boat trip.

Linda: What was the trip (6)…………?

Peter: It was great.

Xem thêm: Thế Nào Là Người Tham Gia Giao Thông Có Văn Hóa, Văn Hoá Giao Thông Là Gì

Linda: What’s that?

Peter: It’s a (7)…………. of my trip.

Like phokhổng lồ was go last took island

Test VII: Viết đoạn văn uống nói đến tín đồ bạn bè bởi giờ đồng hồ Anh (ngoài mặt, tính biện pháp, mê say điều gì về họ)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP.. ÁN CHI TIẾT

Test I: 1. C 2. B 3. C 4. A 5. B 6. C 7. A 8. D 9. B 10. A

Test II:

I have a fever What is the matter with you? What’d you like lớn be in the future? What would you like to visit? Did you go to Ha Long Bay last year? I am playing foodball with my friends now Don’t play with knife What vì you do in your không lấy phí time? Which is more expensive, Hanoi or Vinch city? Ha Long Bay is more beautiful

Test V: 1. B 2. A 3. C 4. A 5. C 6. B


Chuyên mục: